491975321006011 Moje outfity+líčenie na MBPFW FB domain verif
top of page

Moje outfity+líčenie na MBPFW


Outfity som ladila do čierno biela. Čierna hlási túto jeseň svoj návrat vo veľkom štýle a spolu so svojím protikladom bielou tvoria spolu trendy pár jesene.

Doplnky som volila strieborné (kruhové náušnice pri outfite č. 1.). Kabelka so strieborným pútkom (Mango) a pánske mokasíny so strieborným zipsom Zara pri outfite č. 2.

Outfit č. 3 som ozdobila top trendy náhrdelníkom typu choker (Zara). Je to elastický náhrdelník z rôznych materiálov (koža, štras), ktorý obopína krk a skvele doplní každý outfit.

Pri líčení som zvolila jemnejšie čierne dymové líčenie, ktoré som vzhľadom na tvar mojich očí vytiahla trošku vyššie. Zvýraznila som obočie ceruzkou soft black od Mary Kay. Pekne vytvarovať a upraviť obočie je moja obľúbená každodenná činnosť, ktorá dokáže dodať tvári skvelý výraz. Celkový look som podtrhla telovým nude rúžom (Catrice), keďže hlavný dôraz som nechala na očiach.

Jemný contouring tváre som vytvorila kontúrovacou paletkou od Makeup revolution London. Pri outfite č. 3 som telový rúž nahradila korálovo červenou farbou od Mac.

Ďakujem za foto Martine K. z Tender care czech, s ktorou sme spolu absolvovali skvelú 3-dňovú fashion week tour.

 

5 zobrazení
Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
    bottom of page
    FB dom. verification